Referenciáink

Groupama garancia biztosító tata195x100_0 cisco195x100
xerox oracle195x100 torley195x100
canon195x100 TDF_nom_filiale nestle
partner_logo_allo END-Vorlage Kika

Az SOS Sofőrszolgálatnak az a legjobb referencia, ha egy utasa mondja el a véleményét!

Még egyszer köszi, hogy leszedtétek a havat mire oda értem a kocsimhoz
(K. Mónika)

A szemészeti kezelés után nem tanácsolta az orvosom, hogy autóba üljek. Adott egy névjegykártyát, hogy kérjek egy sofőrt az autómhoz. Én eddig azt sem tudtam, hogy ilyen létezik és nyomban fel is hívtam. Egy fiatalember vette fel a telefont és azonnal a segítségemre küldte az egyik kollégáját. Az úriember hamar oda ért és úgy vezette az autómat, mint ha ismerné évek óta. Biztonságban hazaértem, nagyon hálás vagyok! (Tamás József)

A buliból mindig titeket hívlak! Reggel hatkor és éjjel kettőkor is elérhetőek vagytok, 20 perc alatt mindig ott voltatok értem. Ti vagytok a leggyorsabbak! (Karcsi)

Már évek óta ezzel a szolgálattal utazom haza. Eszembe sem jutott mással utazni, mert bennetek megbízom. Egyszer még arra is megkértem Gábort, hogy miközben jönnek a fiúk, hozzanak a feleségemnek virágot. A nejem boldog mosolya örök emlék marad. (Márton)

Üdvözlöm, T. Róbertnek hívnak és szeretném néhány mondatban összefoglalni az Önök szolgáltatásával kapcsolatos élményeimet. A családommal úgy döntöttünk, hogy elmegyünk szórakozni, de mindezt a saját autónk igénybevételével tennénk. Felmerült a kérdés, de hogyan jutunk haza? BKV, Taxi, vagy megkérünk valami ismerőst jöjjön értünk. Az Internetet igénybe véve megnéztünk néhány sofőrszolgálatot, és Önök mellett döntöttünk a honlapjukon megtekintett fix tarifás igen kedvező viteldíjaik miatt. (I. kerületből mentünk Gödöllőre). A nap folyamán felhívtam a diszpécser szolgálatukat, mi a teendőm ha igénybe szeretném venni szolgáltatásukat. Kimerítő korrekt információt kaptam. Az éjszaka folyamán telefonon megrendeltem a szolgáltatásukat és (kíváncsi az ember) a hívástól számítva 21 perc múlva a sofőrjük értesített telefonon, hogy megérkezett az általam megadott címre. Indulás haza. Tudni kell rólam, hogy a vezetési stílusokra elég érzékeny vagyok, de megmondom őszintén az Önök sofőrjének vezetésében nem bírtam felfedezni hibát. Nyugodtan, higgadtan, biztonságban haza vezette autómat. A diszpécserük által mondott ár nem változott, nem kerültek elő semmilyen rejtett plusz költségek. Nagyon meg voltam elégedve szolgáltatásukkal, bátran merem ajánlani barátaimnak, kollégáimnak. Ritkán találni olyan szolgáltatót aki ennyire precíz, korrekt, megrendelő centrikus lenne. Köszönettel: T. Róbert