Szolgáltatások

Éjszakai sofőrszolgálat

20:00-06:00 között sofőrt biztosítunk, azoknak akik alkoholt fogyasztottak, fáradtak, nem szeretnek sötétben, esőben vagy csúszós úton vezetni.

Nappali sofőrszolgálat

06:00-20:00 között sofőrt biztosítunk, azoknak akik koccintottak a sikerre, gyógyászati kezelésen vettek rész vagy az utazás ideje alatt nem a vezetéssel szeretnének törődni.

Sofőr bérlés autóval együtt

Sofőr vagy sofőrök bérlése, bérbeadása mellett az alkalomhoz illő prémium autót is adunk. Biztosítunk sofőrt, aki gyakorlottan vezet több száz kilométert egyhuzamban, odafigyelve az utasok kényelmére, és autót – akár prémium kategóriában is. Igény esetén idegen nyelvet beszélő sofőrrel állunk rendelkezésre.

Sofőrök bérbeadása

Sofőr vagy sofőrök bérbeadása 4-5 órára, egész napra vagy akár hosszabb távra. Autójához alkalomszerűen, rendszeresen vagy egy időszak alatt folyamatosan biztosítunk sofőrt, akik gyakorlottan vezetnek több száz kilométert egyhuzamban, odafigyelve az utasok kényelmére. Szükség esetén autóval – akár prémium kategóriában is – és idegen nyelvet beszélő sofőrrel állunk rendelkezésükre.

Rendezvényekre, esküvőkre gépjárműpark mozgatás

A sofőrszolgálat a vezetésben jó. Önnek nincs más dolga, mint a rendezvényen saját magával, és partnereivel törődni, a kocsik mozgatása, biztonságos elhelyezése a mi dolgunk.

Szerviz tevékenységek lebonyolítása

Ha nem szeretnék értékes idejüket az autók szervizelésével, és/vagy tisztán tartásával tölteni mi átvállaljuk Önök helyett ezeknek a problémáknak a megoldását. Tetszőleges helyen átvesszük az autót, és elvégezzük a feladatot, legyen az az Ön partnere, vagy az általunk ajánlott állomás.