PartnerKártya

MVMP 2013. szeptember 1-jétől induló kedvezmény alapú hűségprogramjában az SOS- Sofőrszolgálat 10% kedvezményt kínál éjszakai sofőrszolgálat (20:00-06:00 óra), sofőr bérlés gépkocsival szolgáltatásaiból! A kedvezmény mértékének biztosítását nem kötjük sem alsó vagy felső vásárlási összeghatárhoz, sem minimális vagy maximális mennyiséghez, sem pedig meghatározott fizetési mód választásához.

2014 februári PartnerKártya e-ajánlat szolgáltatás keretében!

Sofőr vagy sofőrök bérlése, bérbeadása mellett az alkalomhoz illő prémium autót is adunk. Biztosítunk sofőrt, aki gyakorlottan vezet több száz kilométert egyhuzamban, odafigyelve az utasok kényelmére, és autót – akár prémium kategóriában is. Igény esetén idegen nyelvet beszélő sofőrrel állunk rendelkezésre.

Esküvőre az autó díszítéséről is gondoskodhatunk.

2014 januári PartnerKártya e-ajánlat szolgáltatás keretében!

Gondoljon előre a biztonságos hazajutásra! Januárban és februárban kedvezményesen kínáljuk utalványainkat és ajándékkártyáinkat. Az utazásra jogosító szelvények tetszőleges összegben választhatóak, akár egy vagy több kártya is igényelhető.

A kártya vagy kártyák végösszegéből akár 20 % kedvezményt biztosítunk.

Várjuk kedves ügyfeleink jelentkezését a info@sossofor.hu és a +3630/4960496 ügyfélszolgálati elérhetőségeinken 0-24 óráig.